Ростислав Шкиндер

Співробітництво

Співробітництво

Співробітництво – Божий задум для спільного служіння!

Принцип співробітництва один із самих важливих принципів в Царстві Божім. Також це один із самих ігнорованих і неправильно зрозумілих принципів. В Біблії є багато прикладів цьому.

Ілля і вдова. Візьміть до прикладу те, що відбулося в 3Цар. 17 розділ із вдовою з Сарепти Сидонської. Вона була благословенна під час голоду, оскільки пророк Ілля з’явився, коли вони з сином збиралися з’їсти свого останнього коржа, і сказав: «Спочатку нагодуй мене, і все буде добре». Вона вибрала бути благословінням для нього і зробила те, що він сказав. В результаті «і їла вона й він та її дім довгі дні.» (15-ий вірш). Ця вдова навіть не була ізраїльтянкою. Вона жила серед безбожних людей. Але оскільки вона стала помічником служителя Божого в тім, що він робив, її холодильник залишався надприродньо наповненим протягом всього голоду.

Ісус і жінки.

І сталося, що Він після того проходив містами та селами, проповідуючи та звіщаючи Добру Новину про Боже Царство. Із ним Дванадцять були, та дехто з жінок, …і інших багато, що маєтком своїм їм служили. (Лук. 8:1-3)

І ще є багато прикладів ефективної співпраці людей для здійснення загального бачення: побудова скинії (Мойсей) і потім храма (Давид і Соломон), відновлення стін Єрусалиму (Неемія і Ездра), Ісус і Павло мали партнерів, які допомагали в служінні своїми маєтками.

Молитва і фінанси. Сутність партнерства не зводиться тільки до грошей. Фінанси – це не найвища форма сили в Царстві Божім. Найвища форма сили – це сила молитви. Тому в нашому служінні молитва знаходиться на першому місті і в самому центрі всього, що ми робимо. Молитва може вивільнити додаткове забезпечення Божої сили в наше життя і наше служіння. Вона може змінити ситуації, які диявол хотів створити нам на зло, і зробити так, що вони стануть нам на добро.
Ми дуже цінимо молитви за нас, оскільки ми знаємо, що молитва може зробити те, чого не можуть зробити фінанси. Молитви партнерів апостола Павла дійсно багато для нього значила. Коли він писав їм, він був у в’язниці і, можливо, міг померти, у нього була така впевненість в силі їх партнерства, що він написав:

Бо знаю, що це буде мені на спасіння через вашу молитву й допомогу Духа Ісуса Христа. (Филип’ян 1:19)

Звичайно ж, в кінці свого листа він також дякує їм за їх фінансову підтримку.

Не прилучилась була жадна Церква до справи давання й приймання для мене, самі тільки ви, що і раз, і вдруге мені на потреби мої посилали й до Солуня. Кажу це не тому, щоб шукав я давання, я шукаю плоду, що примножуєтьсяна річ вашу. Та все я одержав, і маю достаток. Маю повно, прийнявши від Епафродита, що ви послали, як пахощі запашні, жертву приємну, Богові вгодну. А мій Бог нехай виповнить вашу всякую потребу, за Своїм багатством у Славі, у Христі Ісусі. (Филип’ян 4:15-19)

На відміну від Павла, віруючі в Филиппах не мали міжнародного служіння. Особисто вони не могли нести Євангеліє в ті країни, куди ніс його він. Але оскільки вони стали партнерами з ним, то могли своїми дарами і талантами з’єднатися в проектах, які Бог здійснює на Землі через Своїх служителів.
Молитовна підтримка – це головна, і перша частина партнерства. Фінансова підтримка – це друга частина партнерства. Ми молимось і жертвуємо, тому що Бог пожертвував першим (Івана 3:16) і Ісус багато молився за потреби Царства Божого та поклав велику жертву за будову Царства Небесного для людей.

Наший Бог — Відплатник!

А Той, Хто насіння дає сіячеві та хліб на поживу, — нехай дасть і примножить ваше насіння, і нехай Він зростить плоди праведності вашої, щоб усім ви збагачувались на всіляку щирість, яка через нас чинить Богові дяку. (2Коринтян. 9:10-11)

Сьогодні ми закликаємо тебе, дорогий друг, стати відповіддю для Бога в виконанні місії, прийми рішення регулярно сіяти в місіонерське служіння, пожертвувані кошти використовуються для євангелізаційних і місіонерських проектів, і ти побачиш, як Божа відплата прийде в твоє життя.

Співробітництво — благословіння для тебе! Жертвуючи фінанси в наше служіння, ви ввійшли в наш труд, і таким чином ми тепер складаємо одне ціле перед Богом, служачи нашому народові зі всякою ретельністю і вірністю.

Бо яка частина того, хто ходив до бою, то така частина й того, хто сидів при речах, — рівно поділять. (1-ша Самуїлов 30:24)

Наша ціль — максимально розповсюдити Євангеліє по всьому світі і познайомити як найбільшу кількість людей з Ісусом Христом, особисто.

Прийми рішення, стань партнером і побачиш багато чудес в своєму житті. Ми працюємо на один результат, а саме: як можна більше людей з широкої дороги гріха перевести на вузьку дорогу праведности, яка веде в небеса. Від спільного успіху радість буде для всіх: для молитовника, для благовісника/місіонера, для спасенного від сил сатани, для того, хто покривав фінансові витрати:

…щоб хто сіє й хто жне — разом раділи (Ів.4:36).
Бо хто ж Аполлос? Або хто то Павло? Вони тільки служителі, що ви ввірували через них, і то скільки кому дав Господь. Я посадив, Аполлос поливав, Бог же зростив, тому ані той, хто садить, ані хто поливає, є щось, але Бог, що родить! І хто садить, і хто поливає одне, і кожен одержить свою нагороду за працею своєю! Бо ми співробітники Божі, а ви Боже поле, Божа будівля. (1Кор.3:5-9)

Способи підтримки місіонерського служіння

Якщо Ви проживаєте в Україні, Ви можете підтримати нас:

5169 3305 2278 1902 — банківська картка нашої місіонерської організації, місія «Ковчег».

  • «РО МIСIЯ МИЛОСЕРДЯ ТА ДОБРОЧИННОСТI КОВЧЕГ», ЕГРПОУ: 21655828, КИЇВСЬКЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» IBAN: UA133052990000026004010101802
  • В графі призначення платежу написати: «Благодійний внесок на статутну діяльність»

Якщо Ви живете в США і хочете підтримати місіонерську школу, ви можете це зробити:

  1. Випишіть чек на: non-profit organization: «Together Ministry»
  2. Зробіть позначку: «Donation for Arkschool ministry»
  3. Вишліть за адресою:

Together Ministry
5515 Mirror Lake Drive
Cumming, GA 30028

Email: Info@togetherministry.org
Директор, Людмила Федорук +1 404-723-3124

Через електронну міжнародну платіжну систему PayPal

PayPal

Інші шляхи підтримки.

Приймаємо матеріальні цінності в любому виді та формі, тому якщо Ви бажаєте іншим шляхом, чи іншої форми матеріальні цінності передати на підтримку місіонерського служіння, то повідомте нас про це і ми зв’яжемося з Вами: адміністратор нашої організації, Олексій Блаута +38 (098) 675-0275 (Viber, Telegram); arkschoolinua@gmail.com

Отець Мій прославиться в тому, якщо рясно зродите й будете учні Мої. (Ісус Христос, Євангеліє від Івана, 15:8)

Заздалегідь щиро дякуємо. І взаємно обіцяємо молитися про Ваше духовне процвітання і благополуччя у всіх сферах життя.

З повагою і молитвою,
Директор Місіонерського служіння «Ковчег Спасіння»
Ростислав Шкіндер і вся команда співпрацівників.

Яндекс.Метрика