Ростислав Шкиндер

Місіонерська школа в Києві — набір студентів!!!


Мир Вам, шановні брати та сестри!

З часів Ісуса Христа ситуація залишається такою ж:

«…Жниво справді велике, та робітників мало; тож благайте Господаря жнива, щоб на жниво Своє Він робітників вислав» (Матв.9:37-38).

Чарльз Сперджен сказав так:

«Якщо ви не бажаєте, щоб спасалися люди,  значить ви самі не спасенні!»

Продовжуючи цю думку, Апостол Павло говорить:

«А геленам і чужоземцям, розумним і немудрим я боржник. Отже, щодо мене, я готовий і вам, хто знаходиться в Римі,звіщати Євангелію. Бо я не соромлюсь Євангелії, бо ж вона сила Божа на спасіння кожному, хто вірує, перше ж юдеєві, а потім геленові».

А щодо євреїв, він дійсно «нерозумний Христа ради», коли говорить:

«… маю велику скорботу й невпинну муку для серця свого! Я бажав би сам бути відлученим від Христа за братів моїх, рідних мені по плоті, то вони ізраїльтяни, що їм належить синівство, і слава, і заповіти, і законодавство, і богослужіння, і обітниці» (Рим. 9:2-4 ).

Стан речей такий, коли бажаєш присвятити себе служінню на повний час, потрібно, згідно притчі про сіяча (Єв. від Луки 8:5-15), перемогти наступні бар’єри: 1) мамону; 2) життєві турботи;  3) життєві розваги.

Тому шановна молодь – рішайтесь!

Проявіть мужність, продемонструйте силу Духа Святого, сміливо подолавши всі бар’єри, і починайте посвячене життя, як Мойсей. Він коли виріс, то відрікся називатися сином дочки фараонової (Євр.11). Молодь, наслідуйте Мойсея, відречіться називатися сином/дочкою «єгипту/мамони», прийміть рішення краще страждати з народом Божим, ніж мати дочасну світську насолоду, шукайте Божої нагороди, а не скарби єгипетські, не бійтесь, будьте непохитні, як той хто Невидимого бачить.

Перед тим, як розпочати служіння на повний час, пропоную розпочати з мінімального: пройти  навчання в місіонерській школі, щоб надбати необхідні знання та навички. У нашій школі Ви знайдете добірні знання та гарну молитовну підготовку. Ми уважно стежимо за чистотою вчення та глибиною викладу. І друге, ми відповідально намагаємося навчити майбутніх благовісників молитися ревно та в силі Духа Святого. Наша мета, щоб благовісники/місіонери  були сильні в пізнанні святого Писання та були ревними молитовними воїнами, як Мойсей, як Анна, як Ісус Христос .

Дорогі друзі!

Перебуваючи в школі, Ви навчитеся проводити вуличні євангелізації: ми часто проводимо євангелізації на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик в центрі міста Києва, біля станцій метро, скрізь, де багато проходить народу. Також проводимо цікаві екскурсії по визначних пам’ятках столиці .

Під час навчання Ви будете мати можливість знайомитись з багатьма чудовими вчителями Христової Євангелії та місіонерами із різних країн. Також Ви зможете отримати кваліфіковану душе-опікунську службу від зрілих та досвідчених служителів,  щоб  отримати повну свободу від всього, що може зв’язувати душу від свободи в Дусі Святому. Якщо Ви ще не хрещені Духом Святим, то з досвіду минулих груп, Ви отримаєте Духа Святого та дари Духа Святого по Його волі.
Якщо Бог дозволить, то плануємо наступне навчання розпочинати 10 лютого 2019 року до 09 червня 2019 року.

Вісім груп молодих братів і сестер пройшли навчання (дев’ята зараз навчається), і 160 благовісників сміливо трудяться на ниві Божі на повний час. Після навчання кожному випускнику буде запропоновано місце, служіння з повним забезпеченням: проживання, харчування та невелика матеріальна підтримка для особистих потреб. Тобто, будуть створенні всі умови для благовістя, для милосердя в ім’я поширення Царства Божого.

Під час служіння, ми запропонуємо Вам продовжити навчання, щоб отримати першу вчену ступінь в богослів»ї  – диплом бакалавра, далі за бажанням. Коли учень приїде на сесію з місця духовної праці, то він засвоїть матеріал набагато краще. Ось чому форма навчання очно/заочна є найкращим варіантом для розвитку.

«Вірою Мойсей, коли виріс, відрікся зватися сином дочки фараонової. Він хотів краще страждати з народом божим, аніж мати дочасну гріховну потіху. Він наругу Христову вважав за більше багатство, ніж скарби єгипетські,бо він озирався на Божу нагороду. Вірою він покинув Єгипет, не злякавшися гніву царевого, бо він був непохитний, як той, хто Невидимого бачить»(Євр.11:24-27). Дорогий друже, сьогодні твій час бути людиною віри! Рішайся, йди вперед у ім’я Господнє!

Шановні Батьки!

Посвятіть своїх дітей Господу, як Анна Самуїла:

«А тепер я віддаю його Господеві на всі дні, скільки він жаданий для Господа. І вклонилася там Господеві» (1 Сам. 1:28).

Благословіть їх на навчання – це для них хороша можливість розпочати мудре і посвячене служіння Ісусу Христу. Це найкраща дорога для молодих людей в їхні юні роки. Благословляйте своїх дітей на цю працю і радість наповнить ваше/наше життя.

«Буде вельми радіти батько праведного, і мати премудрого втішиться ним» (Притчі 23:24).

Будемо раді зустрічі!

З повагою та молитвою,
Ростислав Шкіндер,
Директор місіонерської школи «Ковчег Спасіння»

_____________

www.arkschool.org
m.facebook.com/arkschoolinua
www.youtube.com/c/arkschoolinuakiev
rostislav.kiev.ua збірка проповідей

Яндекс.Метрика